2011. november 30., szerda

[KATALIST] Adventi örömnaptár - a jászberényi könyvtárosok ajánlásával

Kedves Kollégák!

Szeretném megosztani a tisztelt listával a jászberényi könyvtár adventi programját. Nagyon izgatottan várjuk a holnap 9 órát, amikor az első fiókot a helyi tv jelenlétében az első betérő olvasónk kinyitja.
Ma még rezgő csiszolóval igazgattuk a fiókokat a helyére, de megérte.
Minden csatlakozni vágyó követheti programunkat a http://jaszkonyvtar.hu/advent oldalon (is).

Üdvözlettel:
Nagy Nikolett
könyvtárvezető
JÁSZKERÜLET Nonprofit Kft. - Városi Könyvtár Jászberény
Telefonszám: 57 505 402

A program:

Adventi örömnaptár - a könyvtárosok ajánlásával 

"Milyen öröm örömet okozni! S az emberek mégis milyen ritkán szánják rá magukat." - Németh László
Várjuk együtt a karácsonyt!
December 1-24 között minden nap kinyitunk egy adventi katalógusfiókot, melyből a vállalkozó kedvű résztvevők egy feladatot kapnak. A feladat segít elfelejteni a hétköznapi gondokat, közelebb hozhatja egymáshoz a családokat, barátokat, szomszédokat, embereket és állatokat. Segítségükkel örömet adhatunk és kaphatunk! FIGYELEM: a gyerekek kérjék szüleik segítségét!

Az adventi örömnaptár nyomon követhető a könyvtárban, ahol a napi elvégzendő tevékenység mellett egy-egy fiókban meglepetés is lapul majd. Emellett elérhető lesz a http://jaszkonyvtar.hu/advent címen és a könyvtár Facebook oldalán is. (Vasárnaponként a feladatot a főtéri gyertyagyújtásnál találjátok meg, szerdánként pedig a hirdetőtáblánkon)
JÁSZKERÜLET Nonprofit Kft. - Városi Könyvtár Jászberény | Cím: 5100 Jászberény Bercsényi u. 1. | Tel.: 57 505 400 | jaszkonyvtar.hu/advent