2011. március 11., péntek

[KATALIST] pályázati felhívás

Pályázati felhívás (10.022/2011.)

 

Az Országos Széchényi Könyvtár főigazgatója pályázatot hirdet a Bérgazdálkodási- és Munkaügyi Osztály gazdasági szakalkalmazott/osztályvezető munkakörének betöltésére.

Az állás határozatlan időre szól, teljes elfoglaltságban.

A vezetői megbízás határozott időre 2016.03.31-ig szól.

Feladat: Irányítja és ellenőrzi a Bérgazdálkodási- és Munkaügyi Osztály munkáját. Eleget tesz a jogszabályban és egyéb utasításban előírt különféle adatszolgáltatási kötelezettségeknek az intézmény vezetősége ill. a felettes szervek részére. Folyamatosan figyelemmel kíséri az itnézmény létszám- és bérkeretének alakulását. Ellenőrzi és irányítja a munkaerőnyilvántartással és a bérszámfejtéssel kapcsolatos feladatok elvégzését, a társadalombiztosítási járulék elszámolását. Az államháztartás főbb területeinek és a költségvetési gazdálkodás alapvető jellemzőinek ismeretében közreműködik a bérgazdálkodást érintő döntések előkészítésében, végrehajtásában, részt vesz az intézményi költségvetés és beszámoló elkészítésében.

Feltételek: Egyetemi vagy főiskolai humánerőforrás gazdálkodási szakon szerzett végzettség vagy gazdasági szakon szerzett végzettség és közép- vagy felsőfokú társadalombiztosítási és bérügyi/személyügyi OKJ-s szakképesítés, költségvetési intézményben szerzett 5 év feletti szakmai tapasztalat, a KIR3 munkaügyi és bérszámfejtési illetve a NexonBér program alapos ismerete, pontos felelősségteljes, megbízható és rendszerszemléletű goldolkodás, büntetlen előélet.

Munkaügyi és bérgazdálkodási területen szerzett több éves vezetői gyakorlat előnyt jelent.

Besorolás, bérezés a Kjt. ill. megegyezés szerint.

Az álláshely legkorábban 2011. április 1-én tölthető be.

A pályázathoz csatolni kell fényképes szakmai önéletrajzot, a végzettséget és szakképzettséget igazoló okiratok másolatát, nyilatkozatot a személyes adatok kezelésére.

A büntetlen előéletet igazoló hatósági erkölcsi bizonyítványt a nyertes pályázó a kinevezés előtt köteles becsatolni.

A pályázatot zárt borítékban, az OSZK humánpolitikai részlegének címezve kell benyújtani

2011. március 16-ig. (1014 Bp. Szent György tér 4-5-6.)

A pályázatok elbírálása folyamatosan történik, a nyertes pályázó személyéről 2011. március 28-ig

az intézmény főigazgatója dönt.

A pályázat elkészítéséhez további információt Volcsik Katalin főosztályvezető-helyettes nyújt a 224-3722-es telefonszámon.

A pályázókat az eredményről értesítjük. A sikertelen pályázatok személyesen vagy meghatalmazott útján átvehetők ill. kérésre visszaküldjük. Az át nem vett pályázatokat az elbírálást követő 90 nap után jegyzőkönyvileg megsemmisítjük.

A pályázati kiírás a KSZK honlapján 2011. február 28-án jelent meg.

Dr. Sajó Andrea főigazgató