2011. március 7., hétfő

[KATALIST] Europai_es_magyar: Liszt

Kedves Kollégák!

A Liszt Ferenc Emlékmúzeum tudományos igazgatója, Eckhardt Mária nagyszerű, dekoratív tablókiállítást készített Liszt Ferenc életéről és munkásságáról "Európai és magyar : Liszt Ferenc 1811-1886" címmel. Néhány fejezetcím a 16 tablóból (plakátból) álló kiállításból: A csodagyermek, Zarándokévek: Svájc, Itália, "Lisztománia", A jövő zenésze, "Mint magyar hazámnak hű fia".
A magyar (illetve angol) nyelvű szöveggel ellátott, színes képekkel illusztrált sorozatot elsősorban iskoláknak, könyvtáraknak, művelődési intézményeknek szeretnénk eljuttatni, akik ingyen és véglegesen juthatnak hozzá. A tablók mérete: 68x48 cm, amelyek kemény tartóhengerben szállíthatók. A henger méretei: átmérő 10 cm, hossza 53 cm, súlya: 1,25 kg.
Előzetes bejelentkezés alapján, személyesen vihetők el a tablók (postai szállítást csak nagyon indokolt esetben, a posta- és kezelési költségek befizetésével tuduk biztosítani).
Bejelentkezés, időpontegyeztetés: a Liszt Múzeum II. emeleti titkárságán: Kirkósa Ádámnál (kirkosa.adam@lisztakademia.hu, tel. 06-1-342-7320), vagy a Könyvtárban G. Somogyi Kláránál: (somogyi.klara@lisztakademia.hu, tel. 06-1-322-9804).

Üdvözlettel

G. Somogyi Klára
MKE Zenei Szervezet
--
Gulyásné Somogyi Klára <somogyi.klara@lisztakademia.hu>

_______________________________________________
Katalist mailing list
Katalist@listserv.niif.hu
https://listserv.niif.hu/mailman/listinfo/katalist