2014. augusztus 2., szombat

[KATALIST] Pótfelvételi Egerben alap és mesterképzésre

_______________________________________________
Katalist mailing list
Katalist@listserv.niif.hu
https://listserv.niif.hu/mailman/listinfo/katalist

Kedves Kollégák,

 

Az Eszterházy Károly Főiskola pótfelvételi eljárást indít informatikus könyvtáros BA szakon nappali- és levelező tagozaton, valamint informatikus könyvtáros MA szakon nappali és levelező tagozaton. A felvételi eljárásra kizárólag elektronikus úton a http://www.felvi.hu felületén lehetséges, legkésőbb 2014. augusztus 12-ig.

BA képzésben az intézményünkben választható szakirányok:

  • Web-publikátor
  • Információbórker

MA képzésben elérhető szakirányok:

  • Médiamatika
  • Régi nyomtatványok

Az egri informatikus könyvtáros képzés sajátos jelleggel rendelkezik, melynek alapja az Európai szintű Macintosh és IBM számítógépes géptermek, illetve a tabletekkel, iPadekkel felszerelt laborok. Ezeket az eszközöket a hallgatók használatára is bocsátjuk, vannak tantárgyak, melyek tanulásához e-book olvasót adunk hallgatóinknak – fél évre saját használatra –,  illetve minél több olyan eszközt igyekszünk a gyakorlatban megismertetni, amikkel a végzés után találkozhatnak. Emellett a hagyományos könyvtáros oktatásban is megismertetjük diákjainkat a legmodernebb megoldásokkal.

A hallgatói támogatások közt fontos megemlíteni, hogy a BA és MA szak összes tantárgyához elektronikus tananyagot biztosítunk a nálunk tanulóknak.

További információ a http://felvi.ektf.hu/ , illetve a http://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/aktualis/potfelveteli_meghirdetesek2014 weboldalakon érhető el, továbbá ajánlom figyelmükbe a tanszékünk oldalát: http://humaninformatika.ektf.hu/

Tisztelettel,

  Lengyelné dr. Molnár Tünde