2018. június 13., szerda

[KATALIST] A KSH Könyvtár nyári nyitvatartása

Kedves Kollégák!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a KSH Könyvtár 2018. július 27-ig a  szokásos nyitvatartási rend szerint üzemel. Augusztus első két hetében csökkentett nyitvatartási idővel, de folyamatos raktári kiszolgálással várjuk látogatóinkat az alábbiak szerint:

 

2018. július 30. – augusztus 2. (hétfő–csütörtök): 9 és 17 óra között

2018. augusztus 3. (péntek): 8 és 16 óra között

2018. augusztus 6–9. (hétfő–csütörtök): 9 és 17 óra között

2018. augusztus 10. (péntek): 8 és 16 óra között

 

Mindössze az augusztus 13. és augusztus 31. közötti tizenöt munkanapon tartunk zárva. Szeptember 3-ától (hétfőtől) a szokásos nyitvatartási idő szerint várjuk olvasóinkat.

A kölcsönzési idő e-mailen, telefonon vagy az online katalóguson keresztül történő meghosszabbítása a zárás ideje alatt is lehetséges. A könyvtárközi kölcsönzés mindvégig zavartalanul üzemel.

 

 

Üdvözlettel:

KSH Könyvtár

 


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.