2018. május 14., hétfő

[KATALIST] orvosi könyvtáros konferencia

Kedves Kollégák!

 

A Magyar Orvosi Könyvtárak Szövetsége idén is megrendezi szakmai konferenciáját. 

A rendezvény címe: 4. Egészség - Információ - Könyvtár

 

A Semmelweis Egyetem Központi Könyvtára és az ÁEEK Országos Egészségtudományi Szakkönyvtár együttműködésében a rendezvény ismét két napos lesz. 

 

Időpontja: 2018. május 24-25.

Helyszíne: Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ, Budapest, IX., Tűzoltó utca 37–43.

 

A konferencia témájának az adatvédelem területét választottunk. A kérdéskör aktuális az egészségügyi adatok védelme terén is, a könyvtárak számára is.

Emellett a digitalizáció és az orvosi könyvtárak helyzetének is külön előadásblokkot szántunk.

 

A részvétel regisztrációt követően ingyenes.

Bővebb információk a regisztrációval és a programmal kapcsolatban a MOKSZ honlapján találhatóak: http://www.moksz.org/konferencia/

 

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

 

üdvözlettel

 

Vizvári Dóra

könyvtárvezető

 

AEEK Országos Egészségtudományi Szakkönyvtár

1051 Budapest Arany J u. 6-8

tel: 06(1)354-5376

mobil: 06(70)90-299-04

vizvari.dora@aeek.hu
Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.


This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this e-mail by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited.