2018. május 2., szerda

[KATALIST] Megjelent a Szakkönyvtár a holnap határán című könyv

Kedves Kollégák!

 

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Szakkönyvtár a holnap határán címmel, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával megjelent Rózsa Dávid új könyve a tudományos könyvtárügy trendjeiről és a magyar szakkönyvtárak helyzetéről, tevékenységéről. A kötet az utóbbi évtizedek szakirodalmában elsőként fest átfogó képet a teljes hazai szakkönyvtári rendszerről, bemutatva az országos, az egészségügyi, az akadémiai kutatóintézeti, a múzeumi, a jogi-igazságügyi, az egyházi, a levéltári, a honvédségi, a kormányzati, az egyesületi-alapítványi, a vállalati, az egyéb állami kutatóintézeti, a nemzetiségi önkormányzati, a pedagógiai oktatási központi, a külföldi kulturális intézeti és az egyéb köztestületi szakkönyvtárak munkáját.

 

A kötet adatlapját az alábbi linken találják:

 

http://konyvtar.ksh.hu/index.php?s=kiadvany_sajat_egyedi#egy_szakkonyvtar

 

Megtisztelő érdeklődésük esetén forduljanak hozzám bizalommal a balazs [pont] horvath2 [kukac] ksh [pont] hu e-mail-címen vagy a +36 (1) 345-6949-es telefonszámon.

 

Üdvözlettel:



Horváth Balázs
kutatástámogató könyvtáros
Kutatástámogató és Statisztikatörténeti Főosztály

1867–2017

150 éves a KSH Könyvtár

Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár

Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 5.

Telefonszám: (06 1) 345-6949

E-mail: balazs.horvath2@ksh.hu

Honlap: http://konyvtar.ksh.hu

 


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.