2018. május 3., csütörtök

[KATALIST] Ingyenes könyvvásár a KSH Könyvtárban

Kedves Kollégák,

 

2018. május 9-én (szerdán) 9 és 18 óra között, május 10-én (csütörtökön) 8 és 16 óra között ingyenes könyvvásárt tart könyvtárunk. Az elvihető kiadványok között az 1996. és 2005. évi mikrocenzus, az 1990. és 2001. évi népszámlálás kötetei mellett számos tematikus statisztikai évkönyv, valamint statisztikai és könyvtártudományi szakfolyóirat illetve egyéb folyóiratok is megtalálhatóak lesznek.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, legyen akár könyvtár képviselője, akár magánszemély.

Kapcsolat: Kozma Zsófia. Elérhetőségek: zsofia.kozma@ksh.hu vagy 06-1-345-6286. Helyszín: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 5., KSH Könyvtár, Thirring Lajos terem.

 

Vidékre kis mennyiségben tudunk postázni (pár kötet), amennyiben valaki konkrét kötet megjelölésével keres meg a fent említett népmozgalmi kiadványokból, félre tudom rakni, és postázom. A csatolt fájlban lista olvasható a kötetekről.

 

Üdvözlettel,

 

Kozma Zsófia

csoportvezető

Gyűjteményszervezési Főosztály,

Állománygyarapítási Csoport

Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 5.
Telefonszám: (06 1) 345-6286

E-mail: zsofia.kozma@ksh.hu

 


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.