2017. október 16., hétfő

[KATALIST] Programok a KSH Könyvtárban

Kedves Kollégák!

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket a KSH Könyvtár soron következő programjaira!


A KSH Könyvtár és a homoludens.hu Egyesület közös rendezésű társasjátékklubja hétfőnként 16 és 19 óra között továbbra is várja a társasozni vágyókat. Helyszín: Thirring Lajos-terem.

2017 októberében Szabó Mihályné Torday Éva "Fák, virágok" című kiállítása tekinthető meg könyvtárunk folyosóján.

2017. október 18-án, szerdán 17 órától a Szépírók a KSH Könyvtárban elnevezésű sorozat következő alkalmával Bán Magda szerkesztő vendége Bódis Kriszta író, pszichológus, dokumentumfilmes. Helyszín: Bibó István-terem.

2017. október 19-én, csütörtökön 16:30-tól a Kölcsey Ferenc Olvasókör rendezvényére invitáljuk Önöket. Ez alkalommal egy grúz-örmény körutazás szépségeiről hallhatnak és láthatnak szebbnél-szebb fotókat az érdeklődők.
Helyszín: Bibó István-terem.

2017. október 25-én, szerdán 17 órától a KSH Könyvtár és a Syllabux Könyvkiadó könyvbemutatóján Előd Nóra Hétszínvirág című kötetét ismerhetik meg a résztvevők.
Helyszín: Bibó István-terem.


Mindenkit szeretettel várunk, a belépés valamennyi rendezvényünkre ingyenes.

KSH Könyvtár


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.