2017. október 12., csütörtök

[KATALIST] A közgyűjteményi tartalomszolgáltatás lehetőségei - szakmai nap és workshop - Pécs, október 19. csütörtök

Kedves Könyvtári Munkatársak!

Szeretettel várjuk az érdeklődőket  A közgyűjteményi tartalomszolgáltatás lehetőségei című szakmai napra és workshopra, mely a közgyűjteményi informatika korszerű technológiáit mutatja be.

Helyszín: Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont (7622 Pécs, Universitas u. 2/A.) Konferenciaterem, 0. Szint

Időpont: 2017. Október 19. csütörtök 10.00 - 14.00

Rendezvényünkön a közgyűjteményi digitalizálás és tartalomszolgáltatás aktuális trendjeit vitatjuk meg a szakma szereplőivel. A résztvevők többek között a kétirányú tudásközvetítés korszerű technológiáival és a közgyűjteményi tartalmakra épülő digitális oktatási anyagok létrehozásának eszközeivel ismerkedhetnek meg. A tartalomszolgáltatás területén zajló szemléletváltás és a közgyűjteményi együttműködés lehetőségeit bemutató rendezvényt ajánljuk mind múzeumok, mind könyvtárak szakemberei számára. A Monguz Kft. által szervezett szakmai nap elméleti és gyakorlati programokkal segíti a közgyűjteményi megújulást, a Közgyűjteményi Digitalizálási Stratégiában megfogalmazott irányelvekkel összhangban. Az esemény vendégelőadója Kaján Imre, a Magyar Vidéki Múzeumok Szövetségének elnöke, a Göcseji Múzeum igazgatója. Kérjük tekintsék meg a részletes programot tartalmazó meghívónkat.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük, a kberczi@monguz.hu címen jelezze 2017. Október 17. kedd 12:00-ig.


Várjuk jelentkezésüket!

Üdvözlettel,

Berczi Klára
PR és marketing menedzser
Ügyfélkapcsolat, projektek
Monguz Kft.
e: kberczi@monguz.hu t: +36-20-381-6270