2017. május 4., csütörtök

[KATALIST] Programok a KSH Könyvtárban - Frissítés

Kedves Kollégák!


Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket a KSH Könyvtár soron következő programjaira.


Májusban is folytatódik a homoludens.hu Egyesülettel közösen szervezett nagy sikerű családi társasjátékklubunk. Az időpont változatlan, továbbra is hétfőnként 16 órától várjuk a társasozni vágyókat. Helyszín: Thirring Lajos-terem.

2017 májusában Benkőné Kovács Márta Hazai tájakon című kiállítása tekinthető meg a könyvtár folyosóján.

2017. május 9-én, kedden 17 órától a MST Statisztikatörténeti Szakosztálya és a KSH Könyvtár közös rendezvényén Kőszeghy Miklós ókortörténész Népszámlálások a Bibliában címmel tart előadást. Helyszín: Thirring Lajos-terem.

2017. május 11-én, csütörtökön 16:30 órakor kezdődik a Beszélgetőklub következő alkalma, amely a "Közösségek hete" elnevezésű új, országos rendezvénysorozat keretében kerül megrendezésre. Ezúttal az emberi kapcsolatokról lesz szó. Helyszín: Thirring Lajos-terem.

2017. május 18-án, csütörtökön 17 órától Vetési Tamás Csaba író lesz a Kölcsey Ferenc Olvasókör vendége. A szerző bemutatja Isten nekünk háttal 1914-1918. Napló a Román háborúról című kötetét. Helyszín: Bibó István-terem.


Mindenkit szeretettel várunk, a belépés valamennyi rendezvényünkre ingyenes.


KSH Könyvtár

Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.