2016. július 4., hétfő

[KATALIST] Meghívó a Műszaki Könyvtáros Szekció MKE Vándorgyűlés programjára

Kedves Kollegák!

Mindenkit szeretettel várunk a Műszaki Könyvtáros Szekciónk egész napos vándorgyűlési programjára, amely 2016. július 8-án (pénteken) délelőtt 10 órától  veszi kezdetét a Pannon Egyetem A épület A02 számú teremében, s tart 12.30-ig, majd az ebédszünet után délután 14 órától folytatódik Balatonfüreden a Kisfaludy nosztalgia gőzös hajón, amely a Hajóállomás 3. számú beszállóhelyéről indul 14 órakor.

Bár az e célra különjáratként indított autóbuszra már a helyek beteltek az előzetes jelentkezések alapján, de a Veszprémből induló Volán busz járatokkal vagy személygépkocsival meg lehet érkezni erre az időpontra, s igénybe vehetik könyvtáros kollégáink az erre az alkalomra a Balatoni  Sétahajózási Kft. által az MKE vándorgyűlésen résztvevő könyvtárosok részére biztosított nagyon kedvezményes, 1000 Ft/ fő részvételi díjtételt. A jegyet ott a hajóra való beszállásnál  meg lehet venni. Javasoljuk, hogy akit érdekel, éljen ezzel a  kivételesen érdekes  lehetőséggel.

Az MKSZ részletes programját a következő linkre kattintva lehet megismerni: http://vandorgyules.ekmk.hu/index.php/program/szekcioulesek/82-muszaki-konyvtaros-szekcio

Bízva abban, hogy minél több kedves kollégával tudunk majd találkozni délelőtt Veszprémben a Pannon Egyetem A épületében az A02 teremben és délután Balatonfüreden a Kisfaludy gőzösön, az MKSZ vezetősége nevében mindenkit tisztelettel köszönt és üdvözöl:   

Nagy Zoltán

elnök