2015. december 1., kedd

[KATALIST] Felkeszules a korszeru hasznalokepzesre - akkr.tovabbkepzes

Kedves Kollégák!

A Könyvtári Intézet 2016 elejére meghirdeti Felkészülés a korszerű használóképzésre ( PLB 1242 ) elnevezésű 60 órás akkreditált tanfolyamát.

A tanfolyam időpontja: 2016. január 19., 20., 21., 26., 27., 28. február 17., 18.

 

Jelentkezési határidő: 2016. január 5.

 

Részvételi díj: 50.000,- Ft

 

A tanfolyam 60 órás, 2x3 és 1x2 nap.
 

A tanfolyam helyszíne: Országos Széchényi Könyvtár Könyvtári Intézet (1827 Budapest, Budavári Palota F. ép. 539/A terem, 645. terem)

 

Oktatók: Bartos Éva, Kristóf Ibolya, Kulcsár Zsolt, Payer Barbara 

 

Kérjük, a tanfolyam leírásánál található


http://ki.oszk.hu/content/felkeszules-a-korszeru-hasznalokepzesre
 

  

"Jelentkezési lap" szövegű linkre kattintva töltse ki a jelentkezési űrlapot. Ezután e-mailben kapja meg azt a letölthető pdf formátumú jelentkezési lapot, amely a már előzőleg kitöltött adatokat tartalmazza. Kérjük, hogy ezt kinyomtatva, aláírva postai úton juttassa el a Könyvtári Intézet Oktatási
és Humánerőforrás-fejlesztési osztály címére (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület).

 

További információ: Tóth Andrea tel.: 2243-820; e-mail: tothandi@oszk.hu

A tanfolyam leírása: 

A képzés elvégzése során a résztvevők megismerkednek a felnőttek tanulással kapcsolatos problémáival, a kompetencia-alapú képzés fogalmával; elsajátítják, hogyan kell a felnőttképzést és a kompetenciafejlesztést megfelelő módszerekkel összehangolni, melyek a könyvtáros feladatai a felhasználóképzésben. Megismerkednek a távoktatás jelenlegi trendjeivel. A programban bemutatásra kerül a Moodle nyílt forráskódú távoktatási keretrendszer működése, a tanári és tutori feladatok, valamint a könyvtárhasználat tanításának egy lehetséges távoktatási formája. A résztvevők képesek lesznek az oktatásban felhasználható virtuális közösséget teremtő webkettes eszközök segítségével az ergonómikus tananyagfejlesztésre, megismerkednek a legújabb tanuláselméleti módszerekkel: a konnektivizmussal és a hálózatelmélet oktatásban betöltött szerepével.

--       Tóth Andrea  Könyvtári Intézet  Oktatási és Humánerőforrás-fejlesztési osztály  tothandi@oszk.hu  06-1-22-43-820           Kérem, óvja a természetet, ha nem szükséges, ne nyomtassa ki ezt az e-mailt!



Ezt az e-mailt az Avast víruskereső szoftver átvizsgálta.
www.avast.com