2014. november 28., péntek

[KATALIST] Karácsonyi könyvvásár a KSH Könyvtárban

Kedves Kollégák!

 

Tisztelettel felhívjuk figyelmüket frissen napvilágot látott kiadványainkra, a Portrék a magyar statisztika és népességtudomány történetéből című életrajzi lexikonra, Sebők László Az 1949. évi népszámlálás anyanyelvi és nemzetiségi adatai településenként című kötetére, valamint az Arcanum Adatbázis Kft.-vel közösen megjelentetett DVD-inkre. Egyidejűleg, 2014. november 21. és december 31. között 20–30%-os kedvezményt biztosítunk 2014 előtt megjelent köteteink árából.

 

A részletekről honlapunkon olvashatnak.

 

Megrendeléseiket az adrienn.safar@ksh.hu e-mail címem vagy a 06 1 345 6344-es telefonszámon várjuk.

 

 

Sáfár Adrienn

Gyűjteményszervezési Főosztály

Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár

1024 Budapest, Keleti Károly u. 5.

Tel.: (06-1-)345-63-44

Fax: (06-1-)345-61-12

E-mail: adrienn.safar@ksh.hu

 

 


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.